Kurier Szafarski

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Forum miÂłoÂśnikĂłw muzyki Fryderyka Chopina

Strony: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 15   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: 1. Zjazd ForumowiczĂłw  (Przeczytany 41455 razy)
GoguÂś
Ekspert

« Odpowiedz #60 : Marzec 04, 2011, 12:59:09 »

WysÂłaÂłem zapytanie dotyczÂące rezerwacji biletĂłw, byĂŚ moÂże jeszcze dziÂś otrzymam odpowiedÂź czy bilety bĂŞdÂą dostĂŞpne.

Mam do Was wielkÂą proÂśbĂŞ.

Wszystkie osoby które rezerwuj¹ bilety za moim poœrednictwem proszone s¹ o przes³anie mi przez prywatn¹ wiadomoœÌ swoich danych: imienia i nazwiska oraz adresu zamieszkania. Dane potrzebne s¹ do wystawienia faktury (zaliczkowej lub ca³oœciowej w zale¿noœci od kwoty zamówienia)
GoguÂś
Ekspert

« Odpowiedz #61 : Marzec 08, 2011, 21:23:43 »

KOCHANI -  DZISIAJ DOSTAÂŁEM POTWIERDZENIE REZERWACJI, CO OZNACZA, ÂŻE JUÂŻ OFICJALNIE MAMY BILETY NA KONCERTY.

Nie przesÂłaÂłem jeszcze podziaÂłu mojej rezerwacji na konkretne osoby, poniewaÂż brakuje mi danych Orzecha, jeÂżeli ktoÂś z Was ma z nim jakiÂś kontakt, to proszĂŞ o ponaglenie, bo ja uÂżyÂłem wszelkich dostĂŞpnych mi ÂśrodkĂłw.

Pozdrawiam. 
Aleksias
Moderator Globalny
Ekspert

Asia

« Odpowiedz #62 : Marzec 08, 2011, 21:35:27 »

Piotrze, a jak to wyglÂąda, jeÂśli chodzi o rezerwacje noclegĂłw - teÂż bĂŞdziesz siĂŞ tym zajmowaÂł, czy to juÂż mamy zaÂłatwiaĂŚ sobie kaÂżdy we wÂłasnym zakresie?
GoguÂś
Ekspert

« Odpowiedz #63 : Marzec 14, 2011, 17:44:39 »

Aleksias - umkn¹³ mi Twój post. Przepraszam. W³aœnie mia³em o tym pisaÌ kiedy zobaczy³em, ¿e ju¿ kilka dni temu poruszy³aœ ten temat.

Powiem szczerze, ¿e w sytuacji ktor¹ mamy wydaje mi siê, ¿e nie ma sensu aby rezerwowaÌ wspólne noclegi. Ju¿ wyjaœniam dlaczego. WiêkszoœÌ z nas wybiera siê do Dusznik na ca³y weekend - wyje¿d¿a w niedziele po koncercie lub poniedzia³ek. Z kolei s¹ osoby takie jak na przyk³ad Monika, które ze wzglêdu na odleg³oœÌ czy te¿ wa¿ne obowi¹zki bêd¹ musia³y wyjechaÌ znacznie wczeœniej. Przyznam szczerzê, ¿e bêdzie mi bardzo trudno tak zgraÌ rezerwacjê, aby ka¿dy z nas mia³ nocleg na dok³adnie tyle nocy ile potrzebuje i aby nie ponosiÌ dodatkowych kosztów gdy jeden ze wspó³lokatorów bêdzie musia³ wczeœniej opuœciÌ pokój.

Proponujê, aby w tym w¹tku rozpocz¹Ì indywidualny dobór wspó³lokatorów i na w³asn¹ rêkê rezerwowaÌ noclegi.

Przepraszam za kÂłopot.

PS: Czy ma ktoœ kontakt z Orzechem75 - mam numer gg i maila ale gdyby ktoœ przypadkiem posiada³ inn¹ mo¿liwoœÌ kontaktu proszê o prywatn¹ wiadomoœÌ.
Aleksias
Moderator Globalny
Ekspert

Asia

« Odpowiedz #64 : Marzec 17, 2011, 03:39:21 »

Faktycznie, masz racjĂŞ, Piotrze, nie masz za co przepraszaĂŚ, byÂłby z tym okropny baÂłagan.
OczywiÂście, Âże lepiej to zaÂłatwiaĂŚ indywidualnie.

GoguÂś
Ekspert

« Odpowiedz #65 : Marzec 18, 2011, 01:03:17 »

Kochani! WÂłaÂśnie wysÂłaÂłem maila do Dusznik z podziaÂłem biletĂłw oraz Waszymi danymi do faktur. MoÂżna wiĂŞc uznaĂŚ, Âże rezerwacja oficjalnie zostaÂła dokonana. ProszĂŞ o uwaÂżne Âśledzenie tego wÂątku gdyÂż bĂŞdĂŞ zamieszczaÂł tutaj wszelkie informacje dotyczÂące pÂłatnoÂści za bilety.

Co do noclegów. Jeœli chodzi o mnie najprawdopodobniej zostanê w Dusznikach do poniedzia³ku, zastanawiam siê jeszcze nad wyjazdem w niedzielê wieczorem - póki co nie goni¹ mnie terminy a konkretny dzieù wyjazdu dostosujê do osób które by³yby zainteresowane powrotem ze mn¹ do Wroc³awia w celu kontynuowania swojej podró¿y transportem publicznym. Na niedzielny koncert zadeklarowali siê Ewa, Orzech i ja. Monika przyje¿d¿a jedynie na sobotni koncert, równie¿ Su³ek nie bêdzie obecny na koncercie Awdeewej z t¹ ró¿nic¹ ¿e zawita do Dusznik ju¿ w pi¹tek.

Ja deklarujĂŞ swojÂą pomoc jeÂżeli chodzi o odebranie Was w piÂątek z dworca we WrocÂławiu i odwiezieniu Was w to samo miejsce w niedzielĂŞ w nocy lub w poniedziaÂłek rano. ProszĂŞ o kontakt jeÂżeli ktoÂś z Was byÂłby zainteresowany usÂługami szofera. 

WczeÂśniej napisaÂłem kto pojawi siĂŞ na jakich koncertach, mam nadziejĂŞ, Âże nie zdradziÂłem czyjejkolwiek tajemnicy, informacje te podaÂłem po to, abyÂśmy mogli dobraĂŚ siĂŞ i ewentualnie zarezerwowaĂŚ wspĂłlny nocleg.

Z tego co pamiĂŞtam Asia, Beata i Janusz majÂą karnety. W zwiÂązku z tym na naszym pierwszym zjeÂździe pojawi siĂŞ 8 osĂłb choĂŚ liczba nie jest nawet dwucyfrowa to i tak jestem bardzo dumny z tego, Âże tak wspaniale siĂŞ zorganizowaliÂśmy i w koĂącu spotkamy siĂŞ poza Âświatem wirtualnym.

MiÂłej nocy.
Monika_Aleksandra
Monika
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #66 : Marzec 18, 2011, 09:11:40 »

Tak bym chcia³a mieÌ mo¿liwoœÌ zostaÌ na d³u¿ej i cieszyÌ siê z Wami muzyk¹ i Waszym towarzystwem. Niestety omin¹ mnie najfajniejsze koncerty. No, ale...
SÂłuchajcie, a moÂże wyznaczymy sobie jeden hotel, w ktĂłrym siĂŞ zatrzymamy i kaÂżdy na wÂłasnÂą rĂŞkĂŞ zarezerwuje sobie noclegi. BĂŞdziemy wtedy blisko siebie. No chyba,c Âże nie chcecie takiej integracji....
GoguÂś
Ekspert

« Odpowiedz #67 : Marzec 18, 2011, 16:44:23 »

Tak bym chcia³a mieÌ mo¿liwoœÌ zostaÌ na d³u¿ej i cieszyÌ siê z Wami muzyk¹ i Waszym towarzystwem. Niestety omin¹ mnie najfajniejsze koncerty. No, ale...
SÂłuchajcie, a moÂże wyznaczymy sobie jeden hotel, w ktĂłrym siĂŞ zatrzymamy i kaÂżdy na wÂłasnÂą rĂŞkĂŞ zarezerwuje sobie noclegi. BĂŞdziemy wtedy blisko siebie. No chyba,c Âże nie chcecie takiej integracji....

Moniko, a w SobotĂŞ przyjedziesz mniej wiĂŞcej o ktĂłrej godzinie? Z tego co pamietam od 10 zaczyna siĂŞ maraton fortepianowy ktĂłry potrwa aÂż do 16 - moÂże i przyjedziesz na krĂłtko ale pod wzglĂŞdem muzycznym moÂże to byĂŚ dzieĂą intensywny. WstĂŞp na maraton jest bezpÂłatny.
Monika_Aleksandra
Monika
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #68 : Marzec 18, 2011, 16:47:23 »

Na maraton chyba zd¹¿ê. Planujê, ¿e przyjadê w pi¹tek, no ale nie tak wczeœnie, ¿eby móc zd¹¿yÌ na koncert pi¹tkowy
Na maratonie bĂŞdĂŞ
GoguÂś
Ekspert

« Odpowiedz #69 : Marzec 18, 2011, 20:04:27 »

ZapomnieliÂśmy o najwaÂżniejszym.

Trzeba znaleŸÌ jak¹œ zacisznÂą knajpkĂŞ z pianinem lub fortepianem i poÂświĂŞciĂŚ jedno popoÂłudnie lub jeden wieczĂłr na jakiÂś uroczysty posiÂłek zwieĂączony grÂą Janusza i innych zainteresowanych. Przepraszam Januszu, Âże nie pytam o zdanie ale to Âże dla nas zagrasz jest dla mnie (i chyba nie tylko dla mnie) wrĂŞcz oczywiste 
xbw
Ekspert

« Odpowiedz #70 : Marzec 19, 2011, 00:18:57 »

Asiu, jestem, kontynuujemy temat Grunwald?
Aleksias
Moderator Globalny
Ekspert

Asia

« Odpowiedz #71 : Marzec 19, 2011, 00:19:50 »

A tak - w³aœnie wys³a³am Ci wiadomoœÌ:) Ba³am siê ju¿ dzwoniÌ tak póŸno:)
GoguÂś
Ekspert

« Odpowiedz #72 : Marzec 19, 2011, 00:29:05 »

Przy samym dworku po³o¿ony jest hotel Bolero. Wed³ug cenników w internecie pokój kosztuje 50-130 z³ (pytanie brzmi - czy za osobê czy za ca³y pokój). Su³ku, Michale - macie ju¿ jak¹œ rezerwacje?
xbw
Ekspert

« Odpowiedz #73 : Marzec 19, 2011, 00:32:40 »

Grunwald miaÂł byĂŚ za 30-50, faktycznie jest 40-60 za osobĂŞ. Ceny podawane mogÂą byĂŚ niÂższe od faktycznych, i przewaÂżnie nie sÂą za pokĂłj, ale od osoby.
Aleksias
Moderator Globalny
Ekspert

Asia

« Odpowiedz #74 : Marzec 19, 2011, 00:33:21 »

A co do recitalu Janusza, myÂślĂŞ, Âże tutaj panuje konsensus  Chichot
Strony: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 15   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

twistedgamers paktprzyjazni neder-live mini-land kalinowatyper