Strona główna
Pomoc
Szukaj
Zaloguj się
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności
: Forum miÂłoÂśnikĂłw muzyki Fryderyka Chopina
Kurier Szafarski
>
DziaÂły forum
>
O wszystkim i o niczym
>
1. Zjazd ForumowiczĂłw
Strony:
1
...
12
13
[
14
]
15
Do dołu
« poprzedni
następny »
Drukuj
Autor
Wątek: 1. Zjazd ForumowiczĂłw (Przeczytany 41493 razy)
GoguÂś
Ekspert
Odp: 1. Zjazd ForumowiczĂłw
«
Odpowiedz #195 :
Sierpień 08, 2011, 20:16:22 »
Cytat: ewa578 Sierpień 08, 2011, 20:12:22
P.S. Jeszcze raz, wielkie podziĂŞkowania dla nieocenionego Piotra, wspaniaÂłego mÂłodego CzÂłowieka.
ProszĂŞ przestaĂŚ, bo poczerwienieje.
suÂłek
Ekspert
«
Odpowiedz #196 :
Sierpień 08, 2011, 22:43:21 »
Piotrze, pos³ucha³em sobie na yt Twojej dyskusji z Prezesem NBP. M¹dry z Ciebie facet i chyba przysz³oœÌ przed Tob¹
http://franzschubert.pl
ewa578
Ekspert
Ewa
«
Odpowiedz #197 :
Sierpień 09, 2011, 10:11:36 »
Na jednym z naszych pokoncertowych spotkaù pad³a interesuj¹ca propozycja kolejnego zjazdu w Warszawie. Celem g³ównym by³oby zwiedzanie muzeum Fryderyka, a potem ew. jakiœ koncert. Co Wy na to?
GoguÂś
Ekspert
«
Odpowiedz #198 :
Sierpień 09, 2011, 12:31:55 »
Warszawa to ciekawa propozycja. Pamiêtam, jak du¿o osób wspomina³o, ¿e do Dusznik im daleko. Niemniej jednak uwa¿am, ¿e to idealne miejsce z bardzo prozaicznego powodu - w sezonie wakacyjnym, czyli w czasie kiedy wiekszoœÌ z nas mo¿e pozwoliÌ sobie na wyjazdy, jest to jedyny taki zak¹tek, gdzie mo¿emy uczestniczyÌ w tylu muzycznych imprezach.
Na miejscu usÂłyszaÂłem tyle deklaracji przyjazdu w przyszÂłym roku, Âże moÂżna juÂż mĂłwiĂŚ o organizacji kolejnego zjazdu w tym samym miejscu.
Warszawa to ciekawa propozycja np. na dÂługi weekend majowy - trzeba tylko sprawdziĂŚ, czy czynne jest muzeum Chopina i jakiego koncertu moÂżemy wysÂłuchaĂŚ. W przyszÂłym roku weekend majowy zaczyna siĂŞ we wtorek a koĂączy w czwartek co przy "dobrych wiatrach" oznaczaĂŚ moÂże nawet tydzieĂą wolnego.
MoÂże Beata i Janusz zaproponujÂą coÂś ciekawego?
Bodek1
Ekspert
«
Odpowiedz #199 :
Sierpień 09, 2011, 12:36:37 »
Cytat: ewa578 Sierpień 09, 2011, 10:11:36
Na jednym z naszych pokoncertowych spotkaù pad³a interesuj¹ca propozycja kolejnego zjazdu w Warszawie. Celem g³ównym by³oby zwiedzanie muzeum Fryderyka, a potem ew. jakiœ koncert. Co Wy na to?
Ja jestem za takim spotkaniem we wrzeÂśniu (mam urlop) - jeÂśli nie w Warszawie to moÂże ÂŻelazowa Wola, Szafarnia...
TeresaGrob
Ekspert
«
Odpowiedz #200 :
Sierpień 09, 2011, 12:56:52 »
To moÂże Antonin???15-18 wrzesieĂą:
Olejniczak, Trifonov, Koziak, Dan Tai Son. Tylko gdzie ten Antonin?
http://www.franzschubert.pl/
GoguÂś
Ekspert
«
Odpowiedz #201 :
Sierpień 09, 2011, 12:58:36 »
Ja niestety we wrzeœniu nie dam rady. Ale œmia³o, mo¿ecie organizowaÌ spotkanie, myœlê, ¿e jest szansa na du¿¹ frekwencje.
kati
Zaawansowany uÂżytkownik
«
Odpowiedz #202 :
Sierpień 09, 2011, 17:03:38 »
Cytat: TeresaGrob Sierpień 09, 2011, 12:56:52
To moÂże Antonin???15-18 wrzesieĂą:
Olejniczak, Trifonov, Koziak, Dan Tai Son. Tylko gdzie ten Antonin?
Tereniu, Antonin akurat jest bardzo blisko WrocÂławia, tzn. prawie,
bo tak naprawdĂŞ nieopodal Kalisza i Ostrowa Wlkp. ByÂłam tam pierwszy raz przez przypadek 2 lata temu i absolutnie zauroczyÂło mnie to miejsce. A jak piĂŞknie jest w PaÂłacyku MyÂśliwskim... Wymarzone miejsce na koncerty...W wolnym czasie wrzucĂŞ zdjĂŞcia stamtÂąd na fejsa
suÂłek
Ekspert
«
Odpowiedz #203 :
Sierpień 09, 2011, 23:34:39 »
Ewuniu, mo¿emy spotkaÌ siê w Warszawie. Chocia¿ Piotr ma chyba racjê, ¿e z racji tego magicznego miejsca jakim s¹ Duszniki mo¿e powtórzmy nasze spotkanie w³asnie tam. Ja ju¿ zapomnia³em o trudach podró¿y i bez problemu przyjadê do Dusznik. Ale poddam siê woli wiêkszoœci. Jeœli zdecydujemy, ¿e Warszawa czy ¯elazowa Wola to niech tak bêdzie.
GoguÂś
Ekspert
«
Odpowiedz #204 :
Sierpień 09, 2011, 23:48:38 »
Cytat: suÂłek Sierpień 09, 2011, 23:34:39
Ewuniu, mo¿emy spotkaÌ siê w Warszawie. Chocia¿ Piotr ma chyba racjê, ¿e z racji tego magicznego miejsca jakim s¹ Duszniki mo¿e powtórzmy nasze spotkanie w³asnie tam. Ja ju¿ zapomnia³em o trudach podró¿y i bez problemu przyjadê do Dusznik. Ale poddam siê woli wiêkszoœci. Jeœli zdecydujemy, ¿e Warszawa czy ¯elazowa Wola to niech tak bêdzie.
Powiedzmy sobie szczerze, w sezonie wakacyjnym czyli w okresie w którym kazdy z nas bedzie móg³ pozwoliÌ sobie na urlop, Duszniki to jedyne miejsce w którym mo¿emy us³yszeÌ tylu wspania³ych wykonawców, odpocz¹Ì i zorganizowaÌ spotkanie, któe bêdzie trwa³o d³u¿ej ni¿ weekend. Warszawa to, owszem, ciekawe miejsce, ale w takim okresie mo¿emy liczyÌ na jeden koncert w niedzielê - w dodatku bêdziemy musieli wybieraÌ czy bêd¹ to £azienki czy ¯elazowa Wola - filharmonia jest w tym czasie nieczynna.
Tak jak to by³o przy okazji tegorocznego zjazdu, w razie problemów z dojazdem s³u¿ê transportem z Wroc³awia.
Po weekendzie zaÂłoÂże nowy wÂątek pt "2. Zjazd forumowiczĂłw" i rozpoczniemy dyskusjĂŞ na ten temat po to, Âżeby kaÂżdy zainteresowany mĂłgÂł siĂŞ do spotkania przygotowaĂŚ z odpowiednim wyprzedzeniem.
suÂłek
Ekspert
«
Odpowiedz #205 :
Sierpień 09, 2011, 23:56:52 »
a ja Piotrze wróci³em doœÌ póŸno z pracy i s³ucham sobie chyba juz 10-ty raz konkursowego wykonania Poloneza Fantazji naszej ulubionej Julianny. Chyba wiesz jakie prze¿ywam rozterki, ¿e nie dane mi by³o pos³uchaÌ jej w Dusznikach. Jeszcze raz dziêki za dobre chêci nagrania jej interpretacji tego dzie³a. Uwa¿am, ¿e kiedyœ je jednak dopadnê.
GoguÂś
Ekspert
«
Odpowiedz #206 :
Sierpień 10, 2011, 00:03:46 »
S³awku, wszyscy liczymy na to, ¿e dwójka pokusi siê jednak o transmisjê koncertu Awdeewej. W³aœnie przes³uchuje moje nagranie i naprawdê nie da siê tego s³uchaÌ, gdyby chocia¿ mo¿na by³o us³yszeÌ koncepcjê tego wykonania a tak s³yszê jedynie przeplataj¹ce siê wzajemnie zak³ócenia i ciszê.
suÂłek
Ekspert
«
Odpowiedz #207 :
Sierpień 10, 2011, 00:08:42 »
tez na to liczĂŞ. MoÂże ukaÂże siĂŞ takÂże pÂłytka
xbw
Ekspert
«
Odpowiedz #208 :
Sierpień 15, 2011, 12:31:12 »
A jutro do Warszawy przyjedzie Melisa! WÂłaÂśnie dzwoniÂła, wiĂŞc emocje spotkaniowe jeszcze trochĂŞ potrwajÂą
Melisa kupuje karnet i przyjeÂżdÂża za rok na festiwal w Dusznikach, kto nastĂŞpny?
ewa578
Ekspert
Ewa
«
Odpowiedz #209 :
Sierpień 15, 2011, 12:33:03 »
Rzucam palenie i odkÂładam na ten WIELKI TYDZIEĂ!!!!
Strony:
1
...
12
13
[
14
]
15
Do góry
Drukuj
« poprzedni