Kurier Szafarski

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Forum miÂłoÂśnikĂłw muzyki Fryderyka Chopina

Strony: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 15   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: 1. Zjazd ForumowiczĂłw  (Przeczytany 41452 razy)
anelik
Ekspert

« Odpowiedz #120 : Kwiecień 29, 2011, 08:28:38 »

Zdecydowanie TEN ÂŚLUB nie moÂże rywalizowaĂŚ z PIKNIKIEM U JANUSZA.
Januszu! DziĂŞkujĂŞ za zaproszenie typu "open" ale z wielu przyczyn nie mogÂłabym dotrzeĂŚ do Babic w niedzielĂŞ. Przede wszystkim z racji nowych obowiÂązkĂłw zawodowych, ktĂłre mnie dopadÂły i ktĂłre wymagajÂą mojej obecnoÂści 2 maja w pracy.
 Bardzo Wam zazdroszczĂŞ, Âże mieliÂście siĂŞ okazjĂŞ juÂż spotkaĂŚ twarzÂą w twarz. Mam nadziejĂŞ, Âże i mnie uda siĂŞ kiedyÂś "zjechaĂŚ". Duszniki niestety nie zmieÂściÂły siĂŞ w moim tegorocznym grafiku. MoÂże jakiÂś koncert...
Janusz1228
Moderator Globalny
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #121 : Kwiecień 30, 2011, 09:48:42 »

Jako rzecze klasyk: nie chcê ale muszê. Patrze na prognozy i nici z grilla. ZaczekaÌ musimy na ³askawoœÌ Pogody. Mo¿e za tydzieù?

Elu, dziĂŞki za dobre sÂłowo. MĂłwi siĂŞ trudno. Pozostaje zachowaĂŚ nadziejĂŞ, co siĂŞ odwlecze...

Pytasz mnie, jak graÂł Ăłw pianista? W jego grze byÂło coÂś ludzkiego: pomyliÂł siĂŞ...
http://www.youtube.com/watch?v=ZB0qeG_SCZM
GoguÂś
Ekspert

« Odpowiedz #122 : Maj 03, 2011, 11:03:09 »

Nie wiem jak w Warszawie ale w Lubinie .... PADA ÂŚNIEG, a mamy 3 maja  Co?

Idealna pogoda na grilla...
xbw
Ekspert

« Odpowiedz #123 : Maj 03, 2011, 21:12:42 »

No to moÂże kulig forumijny? Bo u mnie teÂż juÂż Âśnieg pada, takie piĂŞkne duÂże pÂłatki...
Monika_Aleksandra
Monika
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #124 : Maj 11, 2011, 16:31:44 »

Czy macie jakieÂś wiadomoÂści co do tego, czy gdzieÂś sÂą jeszcze jakieÂś wolne miejsca w dusznikowskich hotelach na rzeczony weekend? Chodzi mi o niezbyt wygĂłrowany standard. Dopiero teraz mogĂŞ coÂś rezerwowaĂŚ.
xbw
Ekspert

« Odpowiedz #125 : Maj 11, 2011, 19:08:34 »

Moniko, sprĂłbuj w Grunwaldzie.
Monika_Aleksandra
Monika
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #126 : Maj 13, 2011, 16:14:47 »

sprĂłbujĂŞ - dziĂŞkujĂŞ
GoguÂś
Ekspert

« Odpowiedz #127 : Maj 14, 2011, 22:24:23 »

Z grunwaldem moÂże byĂŚ problem, jeÂżeli dobrze zrozumiaÂłem to pokĂłj ktĂłry zarezerwowaliÂśmy ze SÂławkiem byÂł ostatni. Sprawdz jeszcze oÂśrodek "Szymanowski" - o nim wczeÂśniej wspominaÂły dziewczyny.
Monika_Aleksandra
Monika
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #128 : Maj 16, 2011, 17:49:58 »

Bardzo dziêkujê za wiadomoœÌ. Nawet jak siê nie znajdzie, to nic, jakoœ dam sobie radê.
GoguÂś
Ekspert

« Odpowiedz #129 : Maj 17, 2011, 18:14:38 »

W zwiÂązku z brakiem pÂłatnoÂści rezerwacja MichaÂła (Orzech75) zostaÂła anulowana

PrzesÂłaÂłem MichaÂłowi takÂą informacjĂŞ, niemniej nie mam z Nim Âżadnego kontaktu, wiĂŞc takÂą informacjĂŞ umieszczam rĂłwnieÂż tutaj.
ewa578
Ekspert

Ewa

« Odpowiedz #130 : Czerwiec 08, 2011, 15:43:09 »

Tak sobie siedzê i marzê o naszym prawie rych³ym spotkaniu i o koncercie Ingolfa, a¿ tu nagle w³osy mi siê podnios³y!!!! Przecie¿ ja nie mam pojêcia co na siebie siê wk³ada przy takich okazjach! Koncert galowy, wiêc wiadomo, ale z drugiej strony okolicznoœci wczasowo - wypoczynkowe?... Pomó¿cie dziewczyny!
Janusz1228
Moderator Globalny
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #131 : Czerwiec 08, 2011, 15:52:05 »

Spoko, Ewo, to sa jednak koncerty w ramach letniego festiwalu dla wczasowiczĂłw i turystĂłw (taka jest prawda). Kreacja schludnego, kulturalnego turysty bĂŞdzie absolutnie normÂą.

Pytasz mnie, jak graÂł Ăłw pianista? W jego grze byÂło coÂś ludzkiego: pomyliÂł siĂŞ...
http://www.youtube.com/watch?v=ZB0qeG_SCZM
xbw
Ekspert

« Odpowiedz #132 : Czerwiec 08, 2011, 16:35:52 »

My z Asi¹ ju¿ trochê temat obgada³yœmy dochodz¹c do odmiennych wniosków Ciê¿ki temat. Na pewno bêdê bardziej wakacyjna ni¿ wieczorowa, ale jakaœ kiecka, jakaœ marynarka "koncertowa" bêdzie w baga¿u na wszelki wypadek. Mo¿e doradzi ktoœ, kto ju¿ na tym festiwalu bywa³? Widzia³am w TV BBC Proms, publicznoœÌ by³a ubrana nadzwyczaj turystycznie w przewa¿aj¹cej wiêkszoœci.
Monika_Aleksandra
Monika
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #133 : Czerwiec 08, 2011, 21:16:13 »

A ja nadal nie mam miejsca Âżadnego w Dusznikach. Uwierzcie mi nie mam kiedy......tego zaÂłatwiĂŚ
GoguÂś
Ekspert

« Odpowiedz #134 : Czerwiec 09, 2011, 11:59:57 »

A ja nadal nie mam miejsca Âżadnego w Dusznikach. Uwierzcie mi nie mam kiedy......tego zaÂłatwiĂŚ

Moniko, ja tylko g³oœno myœlê, musielibyœmy to ustaliÌ z dziewczynami i ze S³awkiem. Dziewczyny maj¹ jedno wolne miejsce w pokoju, my ze S³awkiem równie¿ - z tym, ¿e jest to miejsce na ma³¿eùskim ³o¿u. Gdyby na t¹ jedn¹ noc na któr¹ zostajecie z mê¿em w Dusznikach zrobiÌ ma³e roszady to miejsce akurat by siê znalaz³o. No chyba, ¿e dziewczyny maj¹ ju¿ kogoœ w pokoju?
Strony: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 15   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

neder-live countrylife twistedgamers animilkowo thepunisher