Kurier Szafarski

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Forum miÂłoÂśnikĂłw muzyki Fryderyka Chopina

Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: JeÂśli ktoÂś jest w Wawie w weekend  (Przeczytany 7655 razy)
TeresaGrob
Ekspert

« Odpowiedz #15 : Październik 26, 2010, 11:12:03 »

Gratulacje Âświetna strona, czy dobrze widzĂŞ na Twoich kolanach sierÂściucha??
WyglÂąda jak moja Nutka.

Monika_Aleksandra
Monika
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #16 : Październik 26, 2010, 11:15:46 »

Moja wrodzona ciekawoœÌ równie¿ zaprowadzi³a mnie Twoj¹ stronê Januszu. Bardzo chêtnie zanurzê siê w lekturê. Bardzo lubiê takie strony
Janusz1228
Moderator Globalny
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #17 : Październik 26, 2010, 11:41:27 »

Moja wrodzona ciekawoœÌ równie¿ zaprowadzi³a mnie Twoj¹ stronê Januszu. Bardzo chêtnie zanurzê siê w lekturê. Bardzo lubiê takie strony

Moniko, mam cichÂą nadziejĂŞ, Âże goszczÂąc w mej wirtualnej przystani, choĂŚ przez chwilĂŞ umkniesz galopujÂącemu Âżyciu. Zachowaj, prosze,  kluczyk. MoÂże wrĂłcisz tu kiedyÂś jeszcze raz?

Pytasz mnie, jak graÂł Ăłw pianista? W jego grze byÂło coÂś ludzkiego: pomyliÂł siĂŞ...
http://www.youtube.com/watch?v=ZB0qeG_SCZM
Janusz1228
Moderator Globalny
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #18 : Październik 26, 2010, 11:43:06 »

Gratulacje Âświetna strona, czy dobrze widzĂŞ na Twoich kolanach sierÂściucha??
WyglÂąda jak moja Nutka.
Ano tak, to koleÂżka mojego domowego nowika, ktĂłry czasem wpadaÂł do nas w odwiedziny

Pytasz mnie, jak graÂł Ăłw pianista? W jego grze byÂło coÂś ludzkiego: pomyliÂł siĂŞ...
ewa578
Ekspert

Ewa

« Odpowiedz #19 : Październik 26, 2010, 12:27:46 »

Witaj Januszu, czyta³am Twoje felietony wczoraj do póŸnej nocy, wci¹gnê³y mnie bardzo! Naprawdê jestem pe³na podziwu nie tylko dla treœci ale te¿ dla barwnego jêzyka, jakiego u¿ywasz. Wspania³a lektura! Bedê kontynuowaÌ.
Janusz1228
Moderator Globalny
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #20 : Październik 26, 2010, 12:42:13 »

Witaj Januszu, czyta³am Twoje felietony wczoraj do póŸnej nocy, wci¹gnê³y mnie bardzo! Naprawdê jestem pe³na podziwu nie tylko dla treœci ale te¿ dla barwnego jêzyka, jakiego u¿ywasz. Wspania³a lektura! Bedê kontynuowaÌ.
Ewo, jest mi miÂło, gdy krzepiÂące opinie formuÂłujÂą osoby takie, jak Ty (ale i Tobie podobne), ktĂłre ceniĂŞ i 'kocham' za wspolne pasje i koloryt duszy. To dodaje siÂł i dopinguje do dalszych poszukiwaĂą sÂłowa. Po lekturze felietonĂłw polecam pocztĂłwki. Jest w nich nie tylko utrwalona prawda o chyba kaÂżdym z nas  z osobna. SÂą one  momentami takÂże bardzo wiernÂą i dramatycznÂą kronikÂą. MoÂże nawet mojÂą wÂłasnÂą.

ewa578
Ekspert

Ewa

« Odpowiedz #21 : Październik 26, 2010, 12:48:25 »

Ale¿, nie omieszkam! Od czegoœ trzeba zacz¹Ì, to tylko przypadek, ¿e by³y felietony... Zawsze, wszystko czytam od deski do deski!
ewa578
Ekspert

Ewa

« Odpowiedz #22 : Październik 26, 2010, 12:55:40 »

PopÂłakaÂłam siĂŞ przy pierwszej pocztĂłwce, ÂświĂŞta prawda tkwi w konkluzji! Wracam do codziennoÂści, bo nie chcĂŞ znĂłw wspominaĂŚ...
skrzypczatka
Gość
« Odpowiedz #23 : Październik 26, 2010, 16:13:00 »

WĂłwczas sprosiÂłbym wszystkich do mnie do Babic na ogrodowego grila.

Pozdrawiam z Jelonek Bemowskich 
Chichot

Ciekawe, do ktĂłrej uczĂŞszczaÂłas/uczĂŞszczasz szkoÂły muzycznej? Moi synowie, na przykÂład, terminowali u BacewiczĂłwny, na KrasiĂąskiego i u Elsnera

Bacewicz. Nie jest tak.. hmm popularne jak miodowa np, ale i tak jest cudownie , lepiej niÂż byÂło jeszcze kilka lat temu - to na pewno. Zaraz siĂŞ okaÂże , Âże znam synĂłw i bĂŞdzie zabawnie   
Jak oderwĂŞ siĂŞ od opisywania dramatycznej miÂłoÂści Soni do Raskolnikowa to z ogromnÂą chĂŞciÂą poczytam owe felietony.
Janusz1228
Moderator Globalny
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #24 : Październik 26, 2010, 17:47:58 »

WĂłwczas sprosiÂłbym wszystkich do mnie do Babic na ogrodowego grila.

Pozdrawiam z Jelonek Bemowskich 
Chichot

Ciekawe, do ktĂłrej uczĂŞszczaÂłas/uczĂŞszczasz szkoÂły muzycznej? Moi synowie, na przykÂład, terminowali u BacewiczĂłwny, na KrasiĂąskiego i u Elsnera

Bacewicz. Nie jest tak.. hmm popularne jak miodowa np, ale i tak jest cudownie , lepiej niÂż byÂło jeszcze kilka lat temu - to na pewno. Zaraz siĂŞ okaÂże , Âże znam synĂłw i bĂŞdzie zabawnie   
Jak oderwĂŞ siĂŞ od opisywania dramatycznej miÂłoÂści Soni do Raskolnikowa to z ogromnÂą chĂŞciÂą poczytam owe felietony.
Bacewicz to naprawdê porz¹dna szko³a. Mój Micha³ (pseudo siwy) koùczy³ j¹ ponad 10 lat temu w klasie skrzypiec, ale do dziœ kr¹¿¹ podobno o nim legendy, bo by³ niez³ym zió³kiem

skrzypczatka
Gość
« Odpowiedz #25 : Październik 26, 2010, 18:40:00 »

O MÓJ BOÂŻE!!!    Nie wierzĂŞ w ten zbieg okolicznoÂści!!! UczĂŞ siĂŞ gry na skrzypcach u pani profesor Siwego! Od 12 lat z resztÂą Jest mi on oczywiÂście stawiany za przykÂład ucznia z inicjatywÂą. RzeczywiÂście kr¹¿¹ legendy... ale o tym jakim byÂł Âświetnym przewodniczÂącym

Gdy miaÂłam lat 7, 8 czy nawet 9 lat , przychodziÂł na moje lekcje jako obserwator a mnie to bardzo stresowaÂło i troche siĂŞ siwego baÂłam  szczegĂłlnie, Âże wtedy raczej ĂŚwiczyĂŚ mi siĂŞ nie chciaÂło, wiĂŞc stres byÂł podwĂłjny 

Ha, ale ten Âświat maÂły! ÂŚmiejĂŞ siĂŞ wÂłaÂśnie do monitora 
Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

countrylife thepunisher black-for silverstar kalinowatyper