Kurier Szafarski

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Forum miÂłoÂśnikĂłw muzyki Fryderyka Chopina

Strony: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 38   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Sportowe miscellanea  (Przeczytany 107570 razy)
anelik
Ekspert

« Odpowiedz #105 : Listopad 21, 2010, 14:26:54 »

GratulujĂŞ kibicom  z racji sukcesĂłw ich druÂżyn, ale - nie pogniewajcie siĂŞ - to nie moja bajka. ObiecujĂŞ obejrzĂŞ Euro, tak jak zawsze oglÂądam Mundiale.
Casablanka
Moderator Globalny
Ekspert

PaweÂł

« Odpowiedz #106 : Listopad 21, 2010, 21:41:41 »

TrochĂŞ tenisa teÂż bĂŞdĂŞ Wam tu wrzucaÂł:

dziœ w Londynie zacz¹³ sie Turniej Mistrzów Mê¿czyzn (ATP) w hali O2, ta impreza zamyka sezon, w singlu gra najlepsza 8-mka

a w deblu przed chwilÂą wygraÂła para Fyrstenberg M./Matkowski M. - oczywiÂście ten drugi to Polak.
MoÂżemy byc dumni, przed chwilÂą kamera pokazaÂła wielkÂą polskÂą flagĂŞ z orzeÂłkiem, a ten przekaz idzie na caÂły Âświat. 
Casablanka
Moderator Globalny
Ekspert

PaweÂł

« Odpowiedz #107 : Listopad 23, 2010, 22:31:03 »

DziÂś w turnieju w Londynie para deblowa Fyrstenberg /Matkowski ograli absolutnych faworytĂłw braci BryanĂłw, ktĂłrzy w deblu mĂŞÂżczyzn sÂą na szczycie
6-2, 6-7, 8-10

ProszĂŞ uwierzyĂŚ, Âże to duÂży sukces! 
Janusz1228
Moderator Globalny
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #108 : Listopad 23, 2010, 22:32:49 »

DziÂś w turnieju w Londynie para deblowa Fyrstenberg /Matkowski ograli absolutnych faworytĂłw braci BryanĂłw, ktĂłrzy w deblu mĂŞÂżczyzn sÂą na szczycie
6-2, 6-7, 8-10

ProszĂŞ uwierzyĂŚ, Âże to duÂży sukces! 
Brawo! Jestem zszokowany  Szok

Pytasz mnie, jak graÂł Ăłw pianista? W jego grze byÂło coÂś ludzkiego: pomyliÂł siĂŞ...
http://www.youtube.com/watch?v=ZB0qeG_SCZM
anelik
Ekspert

« Odpowiedz #109 : Listopad 23, 2010, 23:19:29 »

Eee, Pawe³... jakby to powiedzieÌ. Polegam na Tobie co do oceny sukcesu, ale i tak na tenis "nie biorê" . No jakoœ nie z³apa³¹m bakcyla. Pozwalam Ci za to nie pasjonowaÌ siê ³y¿wiarstwem figurowym, o którym z pewnoœci¹ w swoim czasie napiszê Sztama?
Casablanka
Moderator Globalny
Ekspert

PaweÂł

« Odpowiedz #110 : Listopad 23, 2010, 23:26:05 »

Sztama?

no jasne, Âże sztama! 

-jak bêdzie fajny mecz (WTA - kobiety) , na dobrym poziomie i oczywiœcie z komentarzem duetu Lech Sidor i Karol Stopa w Eurosporcie to dam znaÌ (na ¿ywo), sami ocenicie czy warto siê zag³êbiaÌ
xbw
Ekspert

« Odpowiedz #111 : Listopad 26, 2010, 18:08:34 »

A dziÂś ruszajÂą skoki narciarskie Chichot
Na skoczni Ruka w fiĂąskim Kuusamo naszych Siedmiu WspaniaÂłych uskutecznia juÂż treningi, a o 18.00 na Eurosporcie kwalifikacje, pierwsze zawody jutro i pojutrze. SÂądzÂąc po pierwszym treningu, "jest dobrze, ale nie najgorzej jest".
Niebieskooki
Administrator
Ekspert

« Odpowiedz #112 : Listopad 27, 2010, 13:38:10 »

Legia zwyciêsko upora³a siê na wyjeŸdzie z Poloni¹ Bytom. Znów nie zachwyci³a. Polonia w wielu momentach robi³a lepsze wra¿enie, chocia¿ nie stwarza³a sobie sytuacji, no poza t¹ jedn¹, po której sêdzia podyktowa³ karniaka - na szczêœcie niewykorzystanego. Drugi moment grozy dl Legii by³ po rykoszecie. Legia spowalnia³a tempo akcji, nie potrafi³a przejœÌ do szybkiego kontrataku, na co z kolei nastawi³a siê Polonia. Inna rzecz, ¿e Polonia zagra³a mocno defensywnie, wiêc ciê¿ko by³o przebijaÌ siê przez jej linie.

Ale niezÂłe rzeczy w Krakowie siĂŞ dziaÂły - prowadziĂŚ 2:0 i w ciÂągu ostatnich 8 minut straciĂŚ 3 gole i przegraĂŚ... z "czerwonÂą latarniÂą"... Hahahaha!

O mĂłj BoÂżanowie, ten Chopin to byÂł naprawdĂŞ Wunder Geniuszas!
Casablanka
Moderator Globalny
Ekspert

PaweÂł

« Odpowiedz #113 : Listopad 28, 2010, 00:56:27 »

wczoraj, spotkaÂło mnie coÂś bardzo miÂłego...

wiecie, Âże ÂśledzĂŞ turniej w hali O2 w Londynie...

Gdybym, miaÂł wskazaĂŚ, dwĂłch ulubionych gitarzystĂłw to byliby to:

Adrian SMITH z Iron Maiden oraz John Petrucci z Dream Theater, (ktĂłrego juÂż Wam przedstawiÂłem)

wczoraj nie mogÂłem uwierzyĂŚ, w trakcie meczu kamera pokazaÂła na widowni mojego ulubionego Adriana SMITHA,
wybraÂł siĂŞ na mecz Rafaela Nadala w towarzystwie przyjaciela Pata Casha - czoÂłowego tenisisty z lat 80-tych,

poniewaÂż, Pat mieszka na antypodach, pewnie Adrian zaprosiÂł Go do Londynu na ten turniej

Oj, zazdroszczĂŞ Im...

Casablanka
Moderator Globalny
Ekspert

PaweÂł

« Odpowiedz #114 : Listopad 28, 2010, 21:20:53 »

szybko chcĂŞ was poinformowaĂŚ: 

ROGER FEDERER MISTRZEM WORLD TOUR FINALS 2010!
Bodek1
Ekspert

« Odpowiedz #115 : Listopad 28, 2010, 21:30:22 »

To nic nowego (krĂłluje na korcie od 10 lat), a co z naszym deblem?
Casablanka
Moderator Globalny
Ekspert

PaweÂł

« Odpowiedz #116 : Listopad 28, 2010, 22:17:46 »

To nic nowego (krĂłluje na korcie od 10 lat), a co z naszym deblem?

Frytka i Matka dotarli do pó³fina³u, bardzo dobrze!

Wczoraj byÂł Âświetny mecz Szkot Murray vs Hiszpan Nadal, caÂła hala O2 (i chyba sĂŞdziowie liniowi teÂż  ) za Anglikiem, ale Hiszpan byÂł twardy i nie daÂł siĂŞ, dzisiaj przypÂłaciÂł to w meczu z Wielkim Rogerem.
Bodek1
Ekspert

« Odpowiedz #117 : Listopad 28, 2010, 22:34:34 »

To na dobry tenis trzeba bêdzie poczekaÌ do Wimbledonu - mo¿e nasi debliœci uwierz¹ w siebie po tym sukcesie i poka¿¹ siê na nim...a której tenisistce kibicujesz: Radwaùskiej czy WoŸniackiej? . Pozdrawiam
Casablanka
Moderator Globalny
Ekspert

PaweÂł

« Odpowiedz #118 : Listopad 28, 2010, 23:45:36 »

To na dobry tenis trzeba bêdzie poczekaÌ do Wimbledonu - mo¿e nasi debliœci uwierz¹ w siebie po tym sukcesie i poka¿¹ siê na nim...a której tenisistce kibicujesz: Radwaùskiej czy WoŸniackiej? . Pozdrawiam

Bodek, zamkn¹³eÂś mi pytanie  , RadwaĂąska - nie za bardzo - bardziej Karolinie, ale jej tenis to typowy Âłomot.
MojÂą ulubionÂą tenisistkÂą jest Alexandra Dulgheru z Rumunii,

poznaÂłem jÂą jak jeszcze Âświat o niej nie sÂłyszaÂł, a Ona gra lepiej i lepiej

Bodek1
Ekspert

« Odpowiedz #119 : Listopad 29, 2010, 12:33:49 »

Mi siĂŞ wÂłaÂśnie bardzo podoba tenis RadwaĂąskiej - jest to tenis techniczny, urozmaicony (skrĂłty, loby), ciekawy. Gdyby tylko miaÂła wiĂŞcej siÂły, mocniejszy serwis byÂłaby mistrzyniÂą...pozdro
Strony: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 38   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

mini-land neder-live kalinowatyper paktprzyjazni animilkowo