Kurier Szafarski

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Forum miÂłoÂśnikĂłw muzyki Fryderyka Chopina

Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: ProÂśba o pomoc i ogÂłoszenia ró¿ne  (Przeczytany 6180 razy)
Janusz1228
Moderator Globalny
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #15 : Wrzesień 06, 2011, 09:21:57 »

Wiele lat temu zaprojektowaÂłem i wykonaÂłem swojÂą prywatnÂą witrynĂŞ internetowÂą korzystajac z mej skromnej wiedzy nt. tworzenia stron pod HTML. Dzisiaj jest ona mocno leciwa. Brakuje jej statystyk, komentarzy i jakieÂś estetycznej szaty graficznej. Samemu nie mam dalej ochoty (ani zresztÂą umiejĂŞtnoÂści) robiĂŚ za projektanta.

Mam wiĂŞc do was pytanie: czy ktoÂś moÂże byÂłby zainteresowany "podrasowaniem"/przeprojektowaniem tej mojej prywatnej witryny, odÂświeÂżeniem jej, wprowadzenie do niej zmian tak, aby nabraÂła wspĂłlczesnego szlifu?
Oczywiscie, byÂłoby to zlecenie z mojej strony pÂłatne (w razie potrzeby rozliczone na podtswie stosownej Umowy)

Pytasz mnie, jak graÂł Ăłw pianista? W jego grze byÂło coÂś ludzkiego: pomyliÂł siĂŞ...
http://www.youtube.com/watch?v=ZB0qeG_SCZM
xbw
Ekspert

« Odpowiedz #16 : Wrzesień 23, 2011, 15:07:56 »

Mój znajomy ma do sprzedania urocz¹ dzia³eczkê w obrêbie ogródków dzia³kowych na Bia³o³êce w Warszawie. Na dzia³ce znajduje siê sympatyczny domek drewniany, jest pr¹d, woda, WC, prysznic. Na upartego mo¿na mieszkaÌ ca³y rok, a ju¿ na pewno za¿ywaÌ k¹pieli s³onecznych i regenerowaÌ siê w sezonie wiosenno-letnio-jesiennym. Wielokrotnie korzysta³am i mogê œmia³o poleciÌ
kozioÂł
Ekspert

« Odpowiedz #17 : Wrzesień 23, 2011, 17:46:03 »

Beatko, a jaka jest cena wywoÂławcza posiadÂłoÂści..??
kozioÂł
Ekspert

« Odpowiedz #18 : Wrzesień 23, 2011, 17:47:38 »

sorki - nieruchomoÂści gruntowej..
xbw
Ekspert

« Odpowiedz #19 : Wrzesień 23, 2011, 18:02:20 »

Cena dzia³eczki z domkiem, w peryferyjnej dzielnicy Warszawy, zlokalizowanej na terenie ogródków dzia³kowych wyjœciowo wynosi 20 tys z³, li i jedynie, oczywiœcie do negocjacji Niestety nie jest to nieruchomoœÌ, nie nabywa siê prawa w³asnoœci gruntu, jedynie prawo do wy³¹cznego u¿ytkowania. No i nie mo¿na siê tam zameldowaÌ.
kozioÂł
Ekspert

« Odpowiedz #20 : Wrzesień 23, 2011, 18:20:25 »

Tak sie tylko Beatko zapyta³em z czystej ciekawoœci, ale nie jest to wygórowana cena, w dodatku mo¿na jeszcze zbiÌ..Troche jednak jest tych pare kilometrów, poza tym niemo¿noœÌ meldunku, prawo do wy³¹cznego u¿ytkowania - z tym s³abo...
xbw
Ekspert

« Odpowiedz #21 : Wrzesień 23, 2011, 18:37:16 »

ZdjĂŞcia dziaÂłeczki przeÂślĂŞ zainteresowanym.
Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

twistedgamers silverstar thepunisher kalinowatyper animilkowo