Kurier Szafarski

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Forum miÂłoÂśnikĂłw muzyki Fryderyka Chopina

Strony: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 20   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: MiĂŞdzynarodowy Konkurs Pianistyczny im. A. Rubinsteina - Tel Aviv 10-26.05.2011  (Przeczytany 76409 razy)
xbw
Ekspert

« Odpowiedz #105 : Maj 24, 2011, 15:12:06 »

O SokoÂłowie napiszĂŞ, kiedy bĂŞdĂŞ miaÂła wolnego czasu wiĂŞcej niÂż 2 minuty na raz, ale siĂŞ szybko na to nie zanosi.
Czy nikt wiĂŞcej z zaÂłogi szafarskiej nie wybraÂł siĂŞ na Wielkiego SokoÂłowa? Moja niemuzyczna relacja bĂŞdzie skromna i niefachowa, wiĂŞc siĂŞ wiele po niej nie spodziewaj...
Ewa1
Nowy uÂżytkownik
*

« Odpowiedz #106 : Maj 25, 2011, 08:23:38 »

Witam Wszystkich bardzo serdecznie. WÂłaÂśnie dziÂś siĂŞ zarejestrowaÂłam w serwisie, ale juÂż od jakiegoÂś czasu tu goÂściÂłam i bardzo podobaÂły mi siĂŞ Wasze wypoiedzi. Wiele siĂŞ od Was nauczyÂłam. Bardzo dziĂŞkujĂŞ! Nie jestem profesjonalnym  muzykiem, choĂŚ graÂłam szeœÌ lat na skrzypcach i szeœÌ lat na pianinie. Odzywam siĂŞ wÂłaÂśnie dziÂś, gdyÂż nie wiem, czy zwrĂłciliÂście uwagĂŞ, ale wczoraj wyniki gÂłosowania na Facebooku na najlepszego uczestnika drastycznie siĂŞ zmieniÂły. Obecnie prowadzi Moutouzkine, ktĂłry ewidentnie ma Âświetnie zorganizowanych przyjació³ na Facebooku. GdybyÂście znali jeszcze kogokolwiek, kto zna i ceni muzykĂŞ Daniila Trifonowa i mĂłgÂłby jeszcze zagÂłosowaĂŚ, byÂłoby super. DziĂŞkujĂŞ i gorÂąco Was Wszystkich pozdrawiam!
TeresaGrob
Ekspert

« Odpowiedz #107 : Maj 25, 2011, 09:41:17 »

Witaj Ewo, rzeczywiÂście MutuÂżkin prowadzi i to nieÂźle, ale moÂże rzeczywiÂście jest taki dobry.
Gra chyba dzisiaj?

Janusz1228
Moderator Globalny
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #108 : Maj 25, 2011, 09:43:13 »

Witaj Ewo, cieszĂŞ siĂŞ, Âże dolaczyÂłas do naszego Forum.
DziĂŞki za info nt. Konkursu!

Pytasz mnie, jak graÂł Ăłw pianista? W jego grze byÂło coÂś ludzkiego: pomyliÂł siĂŞ...
http://www.youtube.com/watch?v=ZB0qeG_SCZM
Ewa1
Nowy uÂżytkownik
*

« Odpowiedz #109 : Maj 25, 2011, 10:06:39 »

Witam ponownie. Januszu i Tereso, bardzo dziĂŞkujĂŞ za przywitanie:-) Moutouzkine gra owszem piĂŞknym dÂźwiĂŞkiem (ale na pewno nie tak piĂŞknym i zroÂżnicowanym jak Daniil), ale jak dla mnie bez Âżadnych uczuĂŚ, pozostawia mnie kompletnie obojĂŞtnÂą. Jak dla mnie w jego grze uczuĂŚ, Âże dla niego waÂżny jest tylko dÂźwiĂŞk i to, Âże siĂŞ pochwali, jaki jest wielki. Dla mnie nie jest prawdziwym artystÂą, tylko bardzo dobrym rzemieÂślnikiem. Na poczÂątku miaÂł bardzo maÂło gÂłosĂłw, ale wczoraj niespodziewanie nagle liczba jego gÂłosĂłw siĂŞ podwoiÂła, choĂŚ ostatnio graÂł przecieÂż dwa dni temu, do tego jako jedyny uczestnik finaÂłu nie dajÂąc Âżadnych bisĂłw. Szczerze mĂłwiÂąc dziwinie to wyglÂąda - duÂżo bardziej na to, Âże ma Âświetnie zorganizowanych przyjació³ na FB niÂż na to, Âże to widzowie konkursu na niego gÂłosujÂą. Dla mnie DaniiÂł jest w tym konkursie co najmniej o poziom wyÂżej. To takie moje zdanie.  Najlepiej oczywiÂście wyrobiĂŚ sobie wÂłasne, oglÂądajÂąc archiwum. GorÂąco polecam, teraz duÂżo lepiej dziaÂła.
bartus
Ekspert

« Odpowiedz #110 : Maj 25, 2011, 10:10:09 »

Moj komputer nie pozwala na zainstalowanie silverlight (nie mam SP2 i nie moge miec). Czy jest jakas inna metoda ogladniecia konkursu?
Moze wiecie.
bartus
Ekspert

« Odpowiedz #111 : Maj 25, 2011, 10:15:36 »

Widac, ze moj poprzedni post nie dotarl. A wie jeszcze raz.
Witaj Ewo pianistko-skrzypaczko. Chcialbym zaglosowac na Danilla na facebooku, ale nie moge znalezc zakladki "glosuj"
Moze podpowiesz mi jak to zrobic (krok po kroku). Bardzo nie lubie Facebooka jest dla mnie nie czytelny, albo to ja jestem nie za bardzo.....
Ewa1
Nowy uÂżytkownik
*

« Odpowiedz #112 : Maj 25, 2011, 10:21:40 »

Witam ponownie:-) WejdÂź na stronĂŞ Arthur Rubinstein Piano Competition, na ich tablicĂŞ. Informacja o gÂłosowaniu widnieje tam jako szĂłsty post od gĂłry. JeÂśli nie znajdziesz, to moÂże proÂściej bĂŞdzie jak wejdziesz na stronĂŞ dla fanĂłw DaniiÂła Trifonova - poznasz po tym, Âże ok. 350 osĂłb to lubi. Tam post o gÂłosowaniu jest pierwszym postem wysÂłanym przez Robin Mok. Po prostu wejdÂź w podany tam link i zagÂłosuj. Powodzenia!!!
Ewa1
Nowy uÂżytkownik
*

« Odpowiedz #113 : Maj 25, 2011, 10:23:48 »

Bez Silvelightu na razie niestety nie da siĂŞ obejrzeĂŚ archiwum. Po konkursie wystĂŞpy majÂą byĂŚ dodane na YouTube.
bartus
Ekspert

« Odpowiedz #114 : Maj 25, 2011, 10:25:02 »

Dzieki Ewo
Ewa1
Nowy uÂżytkownik
*

« Odpowiedz #115 : Maj 25, 2011, 10:44:48 »

Ja teÂż dziĂŞkujĂŞ:-)
ewa578
Ekspert

Ewa

« Odpowiedz #116 : Maj 25, 2011, 18:54:01 »

Witaj Ewo! Nareszcie mam imienniczkĂŞ, bardzo siĂŞ cieszĂŞ .
TeresaGrob
Ekspert

« Odpowiedz #117 : Maj 25, 2011, 18:59:05 »

Ewa tak zmotywowaÂła tu co niektĂłrych, Âże Trifonov juÂż dogoniÂł Mutuszkina.

kozioÂł
Ekspert

« Odpowiedz #118 : Maj 25, 2011, 19:02:58 »

Witaj Ewo..o numerze rozpoznawczym - 1  
xbw
Ekspert

« Odpowiedz #119 : Maj 25, 2011, 19:38:55 »

Witaj Ewo, kolejna wielbicielko Trifonova

TrochĂŞ mi rzĂŞzi ten Trzeci Rachmaninowa...
Strony: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 20   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

twistedgamers paktprzyjazni thepunisher kalinowatyper silverstar